Nautilus...för fjärde gången...

Så var man tillbaka på ett ställe igen då där man inte spenderade alltför många stunder tidigare.. Men nu kanske det kommer att bli bättre, när det i augusti kommer att bli så gott som nästgårds.. =)

Suck!

Usch vad allt känns motigt för tillfället. Har tappat kontrollen över vad jag äter igen...det som har gått bra så länge :-(. Nu hittar man ju alltid något att skylla på och jag skyller på semester utan disciplin! Det kommer att bli bättre när jag kommer in i normala vanor igen har jag bestämt mig för. Nu är det ju ingen katastrof, det rör sig om ca 2 kilo upp på vågen men det vet jag ju av erfarenhet att dom 2 kilona kan bita sig fast rätt ordentligt. Ska lägga upp ett schema för min träning snarast möjligt och inte avvika från det. Vill inte gå upp det jag har lyckats plocka bort!!!

Jag kokar över snart!!

Herregud vilken hetta,  32° har termometern visat på idag! Enda fördelen är väl att det är så varmt att man inte orkar äta så mycket. Har äntligen kommit iväg till gymet igen efter 3 års slappande, jag gillar verkligen att träna så jag förstår inte varför jag har låtit bli. Tyvärr är jag nere i en liten dipp just nu, händer inget på vågen och det känns mindre kul. Har inte bestämt om jag ska ner på tjockiskollen imorgon eller om jag ska ta det nästa vecka, får se hur jag gör. Ska i alla fall ta mig till gymet har jag tänkt!



RSS 2.0