5,2

Var och kollade läget på vågen igen och nu har jag gått ner sammanlagt 5,2 kilo sen jag började det här programmet, så jäkla härligt! Dom berättade också att i Västerås har folk gått ner över ETT TON!!  med VV sedan januari 2010...rätt otroligt eller hur?

Men hur ska jag komma över tröskeln att sluta vara soffpotatis, är så jäkla lat så det är skamligt. Borde ju röra på mig så jag inte blir helt sladdrig i fläsket allteftersom kilona försvinner. Men jag vill tro att det ska bli lättare när snön och kylan säger farväl (undanflykter, inte alls!!) och tron ska ju verka allt sägs det så vi får väl hoppas det.
Bye for now!

Följ bloggen...

bloglovin

 

Och det är inget förslag utan ett måste!

Mer rotmos åt folket!

Jag har äntligen gjort min första sats rotmos..
Och enligt viktväktarna så skulle en portion rotmos bli ca 2,5 points...
Riktigt nyttig middag med andra ord om jag skulle kompletera med 100 g Quornbitar som är på 2 points...
Alltså så skulle jag få en middag för 4,5 points..
Woha!

Neråt, neråt :-)

Jaha, positivt på vågen igen när jag var på VV. Fan vad jag känner mig taggad nu, jag tänker inte ge mig den här gången, ska ha nått mitt mål innan året är slut. Det kommer säkert att komma veckor när inget händer och jag bara vill ge upp men då hoppas jag att min kära dotter och mina underbara arbetskamrater stöttar och hejar. Som tur är så är vi ett gäng på jobbet som kämpar för samma sak så man kan stötta varann hela tiden. Hoppas att jag får med Mica på samma tåg också men jag tror hon sparar till biljetten så hon kliver nog snart på *blink* *blink*. Ska försöka lägga in lite goda recept i helgen om inte annat för att kunna ta fram själv när jag har idétorka.
Bye for now!


Invägning

Jaha då var det dags imorgon igen. Ska iväg och få domen...ner eller upp, spännande!! Jag har skött mig till punkt och pricka så har jag gått upp stämmer jag VV. Det går så otroligt lätt den här gången, man har så stora valmöjligheter så att det borde inte kunna gå fel. Har till o med ätit en semla idag men tog bort nästan all mandelmassa (som ändå smakar pyton) och sparade bara lite grädde och den smakade ljuvligt ändå. Och den ryms ändå inom min ranson. Återkommer imorgon med resultat.

Sallad hela veckan lång?

Mamma kämpar på, äter bra och så.. Själv gör jag ingenting.. Absolut ingenting för att komma dit jag vill..
Och ändå så gnäller jag på att vågen står still..
Kanske skulle leva på sallad resten av veckan..



Loser!!

Man kan väl kanske säga att jag är en "loser" men i positiv mening. Var och gjorde tjockiskollen igen på VV och hade gått ner ytterligare 1,6 kilo...härligt!!. Fördelen med VV är att man faktiskt har börjat laga riktig mat på kvällen istället för att sätta i sig mackor eller steka upp fet korv och slafsa i sig.

Vissa morgnar..

..känner jag mig rätt så hälsosam när jag står och skär frukt till min frukostfruktsallad..


Viktväktarna, here I come!

Har än en gång kört igång med Viktväktarna och känner mig jättetaggad! Såhär lätt har det hittills aldrig känts, det nya programmet är otroligt användarvänligt.
Har gått ner 1,5 kg på en vecka, får väl känna mig rätt nöjd med det. Såg en lapp på mötet igår där man kan se hur långt man kan komma med små steg.
Ett bra exempel är;
0,3 kilos viktnedgång/vecka på ett år = 14,5 kg 
Det betyder att om man går ner 1 kg/vecka så kommer man vara 48 kg lättare när året är slut..
Det ni!


Mitt godis i kväll är



Bättre än inget...

Jag har lovat mig själv att börja gå mera, trots att det är så fruktansvärt tråkigt..
Men det sägs ju vara så otroligt effektivt...
Denna vecka blir det iaf ca drygt 2 timmar promenad för min del, eftersom jag hjälper ett par med att rasta deras hundar till och från.. Annat var det när vi lånade Isak, då var det minst 2 timmar om dagen..
Suck..
Men det är bättre med 2 timmar/veckan än inget alls..

Eller vad säger ni?


RSS 2.0